Sommerlejr i uge 32

PTG | Stedet

 

Vi inviterer til 5-dages sommerlejr i uge 32, for unge i alderen 14 – 20 år som kunne tænke sig at få nogle gode oplevelser i trygge rammer. Formålet er at give de unge en god oplevelse i sommerferien, fyldt med fysiske aktiviteter og et sundt fællesskab i et positivt ungdomsmiljø.

Sommerlejren foregår på Tvind Internationale Skolecenter i Ulfborg hvor der er højt til loftet, godt med plads og mange gode faciliteter, fx veludstyret fitness center, sportshal, boldbaner, udendørs crossfit anlæg, klatrevæg, trampoliner og hoppepude, en kæmpestor bålhytte hvor vi også kan overnatte og ikke mindste dejlige dyr som dem der ønsker det kan passe.

 

En uge fyldt med aktiviteter, oplevelser & fællesskab

Sammen planlægger vi udflugter i lokalområdet: til stranden, til badesø, fiskeri i lokal ’Put and Take’, gåture og cykelture i skoven og pasning af stedets dyr: hesten Fenja og æslet Mr. Donkey, høns og vores hund Coco.

Der vil være gøgl og cirkus aktiviteter, såsom jonglering, diablo, mv. for dem der ønsker det. Der vil også være mulighed for mere kreative aktiviteter, såsom dans, tegne/male samt sang og musik. Diverse spil, hoppepude, trampolin, udendørs skak, forhindringsbane og mange andre aktiviteter er tilgængelige i alle pauser i løbet af dagen og ugen.

De unge deltager i de praktiske gøremål, såsom madlavning, opvask og rengøring.

 

Dagsstruktur

09.00 – 09.30 Morgenmad

09.30 – 10.00 Morgenrengøring

10.00 – 13.00 Formiddagsaktiviteter

13.00 – 14.00 Frokost

14.00 – 17.00 Eftermiddag aktiviteter

17.00 – 18.30 Pause med mulighed for bad, tøjvask, sport – eller eget program

18.30 – 19.30 Aftensmad

20.00 – 21.30 Aftenprogram

 

Fripladser og særlig støtte

Der er et begrænset antal halve fripladser, der kan søges i særlige situationer. I tilfælde af særlige individuelle behov, kan der laves aftaler om særlig støtte.

Hvis der er behov for at en ung fra lokal området kun skal deltage i dagsprogrammet – aftaler vi prisen og evt. transport.

 

Interesseret?

Skriv til info@ptg.dk eller ring på 23 66 99 49.

Sommerlejr på Tvind

Sommerlejr på Tvind

Så er der åbent for tilmeldinger til vores årlige sommerlejr på Tvind, fra den 4-11 Juli for unge...

Klimakærlighed i værkstedet

Klimakærlighed i værkstedet

Da jeg åbner døren, og mine næsebor rammer duften af metal, rust, olie og støv - så ved jeg at jeg...