Dagskolen på Tvind – En anderledes skole

Dagskolen

 

Dagskolen på Tvind er en anderledes skole med mange aktiviteter. Vi har fokus på hver elevs individuelle udvikling, fællesskab og sammenhold, samt fokus på international solidaritet.

Dagskolen på Tvind er et tilbud til fortrinsvis unge over 16 år, der vil nyde godt af et aktivt og positivt skolemiljø midt i det internationale skolecenter Tvind.

Liv, lyst og lærdom!

Sådan kan programmet og aktiviteterne på skolen beskrives meget kort. Eleverne skal blive dygtige på Dagskolen. De skal udvikles inden for alle livets områder – fagligt, personligt og socialt. Derfor skal der være gang i den, med masser af udfordringer, store som små.

Vi holder meget af en god balance mellem trygge rutiner og spontane påfund. Det kan for eksempel være dejlige boller til formiddagspausen eller en hurtigt aftalt tur til stranden for at afprøve en nybygget drage. Årsprogrammet skal være udfordrende, dagligdagen velfungerende og lærerne på dupperne for at vi kan skabe et godt fælles indlæringsklima, hvor den enkelte trives og udvikles.

Nul mobning hos os

Nul mobning hos os

    Sladder på sociale medier, øgenavne, rullende øjne, tilråb og upassende eller...

Life Skills: Fokus på SoMe

Life Skills: Fokus på SoMe

TikTok, Instagram og Snapchat indgår helt naturligt i unge menneskers sociale verden. Derfor må og...