Digitalt sommerteater 2020

Stedet

Hvert år er vi med til sommerteater hvor lærere, elever og andre ansatte går ind i opgaven med at skrive et stykke, finde kostumer, skrive sange, finde og motivere elever til at få en rolle i stykket og 100 vis af andre arbejdsopgaver. Vi samarbejder med flere skoler, hvor hver skole laver et sommerteater efter eget valg – det kan for eksempel være et skyggespil, en film, et teaterstykke eller oplæsning af et digt. Det har ikke været muligt for os at mødes fysisk i år, grundet COVID-19, men det har ikke afholdt os fra at lave en teaterproduktion. Det har i stedet været afholdt digitalt, hvor alle lærere og elever så med på skærm, og efterfølgende kunne afgive deres stemme.

Dagskolen på Tvind havde omskrevet Løvernes konge – den klassiske Disney film, til en film optaget foran et Green Screen. Valget faldt på dette, da Dagskolens studierejse i år gik til det Sydlige Afrika.

Med få omskrivninger blev det forsøgt at belyse nogle af de udfordringer, som mennesker og dyr i det Sydlige Afrika står overfor. For mange dyr i den afrikanske fauna er krybskytteri og lange perioder med tørke en trussel om udryddelse. I vores teaterstykke kombinerede vi Simbas verden med den menneskelige verden, og skabte et nyt perspektiv.

Vinderen blev ”Aktualitetsrevy” fra Søgårdhus, hvor de havde taget hverdagen med COVID-19 op til overvejelse, og vendt den ydre situation til noget positivt, som de vil bygge videre på. Der var super meget energi i deres video, samt sang og dans.

Verdens bedste nyheder

Verdens bedste nyheder

Hvert år en morgen i september siger Verdens Bedste Nyheder godmorgen til hele Danmark med en...

Sommerlejr i uge 32

Sommerlejr i uge 32

Vi inviterer til 5-dages sommerlejr i uge 32, for unge i alderen 14 – 20 år som kunne tænke sig at få nogle gode oplevelser i trygge rammer. Vi kan tilbyde mange slags aktiviteter og et sundt fællesskab i et positivt ungdomsmiljø.

COVID 19 Status

COVID 19 Status

  Alt det vi foretager os, og alle de programmer vi lægger i både hverdage og i weekender, er...

DM i Varmluftballon på Tvind

DM i Varmluftballon på Tvind

Den 7. – 11. august går det løs med både Danmarks– og Sverigesmesterskaber i varmluftballon....