Træning! – Både individuelt og på hold

Botilbuddet | Dagskolen | PTG

Vi er heldige på Tvind. Vi har et stort, flot og lyst fitnesscenter med en masse maskiner. Det udnytter vi og motiverer eleverne til at træne – både sammen og hver for sig. Nogle elever har det bedst med at træne alene, imens andre bliver motiveret ved at træne med andre. Nogle elever har det bedst med dunkende musik, imens de træner, imens andre foretrækker stilhed. Her er der plads til det hele.

Vi arrangerer os ud af det. Kl. 7 kommer de første elever i fitnesscentret, hvor der er stilhed til at dyrke YOGA og til at træ-ne roligt. Om eftermiddagen fyldes fitnesscentret med dunkende musik, og der bliver dyrket cardio og styrketræning med fitnessinstruktøren.

Aftentræningen er typisk af længere varighed, og her kommer mange forskellige elever og træner, med hvert deres behov.

Hvis en elev har et særligt behov for træning af forskellige muskelgrupper, eller skal motiveres til cardio træning, kan de blive undervist i dette, på andre tidspunkter hvis de ønsker det. Vi er heldige at have både fitnessinstruktør og kostvejleder ansat, samt en masse ansatte som elsker at træne. Det smitter af på eleverne, som typisk også finder glæden ved træningen.

Vores fitnessinstruktør Kenneth er altid frisk på holdtræning, og underviser gerne individuelt med muskelopbyggende træning. Ingen på Tvind bliver forbigået mht. træningen og alle elever bliver motiveret og guidet hen imod træningscentret – enten af Kenneth, de ansatte eller de andre elever.

Det gode ved et fitnesscenter lige udenfor elevernes huse er, at de benytter sig af det om eftermiddage, aftener, weekender, ferier og på andre tidspunkter, hvor andre ikke har mulighed for det. Kort sagt – der er ingen undskyldning for ikke at træne!

Hvis det ikke lige er fitnesscentret, som trækker i eleverne, er vi altid klar på at etablere et løbehold, at få eleverne i gang med at gå dejlige ture i naturen eller noget helt tredje. Motion er vigtigt, og det er særdeles vigtigt at få eleverne motiveret til en sund livsstil med gode og sunde interesser.

Klimakærlighed i værkstedet

Klimakærlighed i værkstedet

Da jeg åbner døren, og mine næsebor rammer duften af metal, rust, olie og støv - så ved jeg at jeg...

Louise tog sin HF på PTG

Louise tog sin HF på PTG

Louise kunne mærke at hun skulle noget helt andet end gymnasiet, så hun valgte at tage sin HF over...

Nul mobning hos os

Nul mobning hos os

    Sladder på sociale medier, øgenavne, rullende øjne, tilråb og upassende eller...