OL i Tvind

Der er gode begivenheder, og der er meget gode begivenheder. OL på Tvind hører til de meget gode begivenheder. 650 børn og unge samt lærere og pædagoger fra opholdssteder og skoler i hele Danmark, holder hvert år den første fredag og lørdag i september måned et imponerende sportsarrangement. Her dystes bl.a. i volleyball, øksekast, bueskydning, street art, fodbold, skak, backgammon, cirkus. Her dystes i trampolin spring, fodboldgolf, basketball, forhindringsløb, dart, maratonløb, puslespil, atletik, svømning, badminton og meget mere.

OL er tilrettelagt med plads til alle, både dem, der kan det hele og er fit for fight og dem, der er tykke og tynde. Her er plads til dem, der kan holde sammen og dem, der er gode til at gøre det selv. Alle point tæller. Alle kan være med. Også til maraton.

OL er en årets succesoplevelse for alle og stedet hvor man møder gode gamle venner og nye bekendtskaber i et fællesskab omkring sport på alle niveauer.

Se filmen “Plads til alle -Tvind OL ” (4 minutter)

OL på Tvind er både for dem, der hader sport, men elsker sammenhold og dem, der elsker sport, men ikke tror nok på sig selv. OL på Tvind er for alle dem, der har haft en svær start på livet, men kan give den armen og som ikke er bange for at vise det, og som ved, at sammenhold gør stærk. OL på Tvind giver plads til flere succeser og mange medaljer om halsen og pokaler til hylden og billeder til væggen og gode minder om indsatsen og iveren og anstrengelserne og mange gode oplevelser, der giver mere styrke i dagligdagen. Det er pædagogisk arbejde på højt niveau, når lærere og pædagoger sammen med deres elever styrker sammenholdet  og over to dage dyster, så benene vakler og hænderne ryster, og trætheden overmander, og glæden bliver stor.