TIME A-Changin’

VELKOMMEN TIL TVIND

Modtag Nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbrevet & TIME a-changin’ poster ud 1 gang om måneden.
Databeskyttelsespolitik

Please wait...

Tak for det. Vi sender snart det første nyhedsbrev & TIME a-changin’ poster til dig!

2020 - TIME A-Changin'

Nr 66 - september

"En af de mest vidunderlige biologiske gaver vi mennesker har fået, er kraften fra relationer." Sådan siger Bruce Perry, som er børnepsykiater og en internationalt kendt autoritet indenfor omsorgssvigt og traume hos børn.

Vores elever holder meget af at besøge vores medarbejderes familie, og opleve at være en del af deres familieliv. Tak til de omsorgsfulde medarbejdere!
Velfungerende relationer er den bedste terapi for mennesker i alle aldre.

Nr 64 - juni

Et bæredygtigt samfund handler om mange ting: økologi, CO2 neutral, biodiversitet… men også om sammenhold, der giver livsglæde.
Denne gang går der et stort tak til PTG, som stod for “Worldvision Song Contest” for alle på Tvind.

Nr 62 - maj

Respektere og overvinde
I løbet af foråret, vender mange lærerstuderende tilbage til Tvind fra deres studierejse, praktik og ophold i udlandet. Vi glæder os så meget til at være sammen med dem igen. Men denne gang skal de starte med 2 ugers sikkerheds karantæne, selvom de ser sunde og friske ud. Samværet må foregå på en anden måde. Vores elever besøger de lærerstuderende ofte, hvor de mødes på hver sin side af “grænsen”. Venskab og kærlighed både respekterer og overvinder de sidste 2 meters afstand.

Nr 60 - marts

Når denne tid er ovre bliver verden bedre
En fremragende studierejse til det Sydlige Afrika blev afbrudt efter 4 dage grundet Corona virus herhjemme. Det er næsten surrealistisk!
Når vi selv en gang i livet bliver udsat for sådan en vanskelig situation, forstår vi meget mere om dem, der lever deres hverdag med trussel om HIV/AIDS, Ebola og andet… dette er, hvad mange mennesker i Afrika må gøre.
Eleverne siger: “Når denne tid er ovre bliver verden bedre, og vi vil gerne tibage til Afrika igen.” Farvel, Botzwana og Sydafrika. Vi kommer tilbage igen!
Eleverne og lærerne er nu kommet godt hjem til Tvind.

Nr 58 - januar

Living life living!
Albert Einstein sagde, at tiden er bare en illusion.
Vi mennesker er gode til at opfinde mange begreber, systemer, teorier… for at holde styr på os selv. Men meget af det er illusion.
Kan vi leve et liv uden illusion? Svaret er, JA – Living life living!

Nr 65 - august

“Bjerget flytter sig ikke, men det gør floden.” Dette kinesiske ordsprog betyder, at man kan bedst tilpassse sig omstændighederne, hvis man er fleksibel. Derfor gik sommerferierejsen i år til  Norge, da det ikke er sikkert at rejse syd på – som vi ellers har gjort alle andre år. Vi opholdt os i og omkring Hornsjø Høyfjellshotel, nød den friske luft, varme sol, lyse himlen og kølige vand. Anderledes men overraskende dejlig. - Det kan altid godt betale sig at være åben for nye muligheder.

Nr 63 - Special edition

Sæt fri på Befrielsesdagen
Vi markerer Danmarks 75 års befrielse med en 100 m2 hoppepude midt på Tvind, der er særligt designet med Danmarks og Tvinds farver.
Hoppepuden er anskaffet efter elevernes store ønske. Den sætter de glade sjæle fri, allerede inden opsætningsarbejdet er færdigt.

Nr 61 - april

Sæsons opskrift
Når vi skal holde afstand mellem mennesker i denne Corona tid, kan vi i stedet for komme meget tæt på maskiner. Arbejdet med maskiner gør, at vi opnår noget andet spændende.
Livsglæde handler om altid at finde nye muligheder midt i udfordringerne.
Vi følger vores sundheds opskrift i sæsonen: vask hænder+hold afstand+sund kost+pas på hinanden+lav noget+glad =Alle har det godt!

Nr 59 - februar

Lykke og sammenhold
Denne vinterferie gik til ski tur i Østrig, vennebesøg i Göteborg og i Kiel, ture rundt i Jylland og masser af sjov på Tvind.
Der findes lykke alle steder, hvor der er sammenhold. 

2015 - TIME A-Changin'

test

2014 - TIME A-Changin'

test