Afdelingsleder på botilbud for voksne søges

Stillinger på Tvind

 

Vi er et stort sted, hvor vi driver tre botilbud, en dagskole samt DNS (Det Nødvendige Seminarium). Miljøet på Tvind Internationale Skolecenter er inkluderende og præget af sammenhold og rummelighed.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder dig et spændende og afvekslende arbejde, hvor du bliver en del af et godt team af medarbejdere og ledelse, som brænder for arbejdet og for at gøre en forskel hver eneste dag. Vi mener, at det skal være sjovt at gå på arbejde, så vi har humør og entusiasme med som en selvfølgelighed.

Vi giver rum og plads til at implementere vores værdigrundlag, som blandt andet rummer ”kærlighed og krav” og ”Vi giver aldrig op”.

Vores beboere byder dig velkommen:

Vores beboere kommer fra mange af landets kommuner. Beboerne under § 107 og § 108 er i alderen 18 – 55 år. Vi har beboere med flere forskellige diagnoser og har en stor mangfoldighed. Beboerne vil give dig store udfordringer og vil også give dig grå hår i hovedet. Beboerne søger mennesker, der vil dem noget og som tilbyder menneskelige relationer.

Vi søger:

Vi søger en afdelingsleder, der ikke er bange for at lave fejl og som viser initiativ og engagement. Vi har brug for en afdelingsleder, der godt ved, at respekt får man ved at være rollemodel og som gerne vil stå i spidsen. Som afdelingsleder er du ikke blot den teoretiske vejleder, men du er også med til de praktiske opgaver sammen med beboerne.

Vi søger en afdelingsleder, som har ”det store overblik” iht. både udarbejdelse af bemandingsplan, samt at kunne ændre denne ved behov. Det handler kort sagt om at finde muligheder i planen og de lagte programpunkter, samt at tage ejerskab af planen.

Dine opgaver vil blandt andet være:

   • At igangsætte og sikre den kvalitative og pædagogiske udvikling af botilbuddet i tæt samarbejde med ledelse, medarbejdere og elever.
   • At være synlig og handlekraftig i en omskiftelig hverdag.
   • At være sparringspartner og tovholder.
   • At være tovholder for to daglige personalemøder, samt planlægge et ugentligt personalemøde af længere varighed.
   • At udarbejde en bemandingsplan, hvor pludselige ændringer kan rykke det hele, og derefter have et talent og et overblik til at samle bemandingsplanen igen.
   • At dokumentere og motivere det øvrige personale til at dokumentere på daglig basis.

Hvem er du:

   • Du har ledelses erfaring.
   • Du har erfaring med vores målgruppe.
   • Du kan udvikle, formidle og implementere botilbuddets værdier, mål og visioner.
   • Du har et positivt og åbent livssyn.
   • Du er loyal og fleksibel.
   • Du kan bygge samarbejdet på tillid, respekt og dialog.
   • Du er ikke bange for at tage fat, og arbejde på lige fod med pædagogerne ved behov.
   • Du forstår stedets kultur og værdigrundlag, og vil repræsentere det.

Mere om vores spændende miljø:

Pædagoger og lærerstuderende fra Lærerseminariet arbejder sammen i et spændende pædagogisk miljø. I vores sociale landsby er vi sammen om at drive stedet: Vores beboere har mulighed for at være med til at lave maden, kan dyrke sport i sportshallen, kan være med til at slå græs, dyrke vores egne grøntsager, flyve i varmluftballon og meget andet.

Vil du vide mere:

Arbejdet inkluderer aften- og weekendarbejde. Interesseret? Send din ansøgning til info@botilbuddet-dns.dk

Læs mere på www.botilbuddet-dns.dk se desuden også: www.tvind.dk

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.