Det Nødvendige Seminarium

HVEM ER HER

FAKTA

 

  • DNS etableredes i 1972
  • DNS har et unikt program
  • De studerende på DNS tager en Bachelor of Pedagogy 

 

Styrk mennesker gennem viden og
svar på vores tids udfordringer

DNS (Det Nødvendige Seminarium) i samarbejde med ISET: One World tilbyder en 4-årig læreruddannelse som fører til et Bachelor Licentiat i Pædagogik.

DNS tilbyder enestående muligheder i forhold til at konfrontere nogle af vor tids nødvendigheder med aktion og i solidaritet med de fattige i vores verden.

Seminariets program indeholder træning af essentielle færdigheder og træning i at leve et meningsfuldt liv i det 21. århundrede. Deltagelse i programmet bringer dig gennem perioder med høje mål, ambitioner og handling. Det gælder om at sikre at de erfaringer, du tilegner dig får langtrækkende indflydelse på de mennesker, hvis liv du berører.

Det gælder om at skabe fred og udvikling mellem mennesker ved altid at være ærlig, åben og ubestikkelig.

Det gælder om at beslutte dig for at lære nyt, være konstant nysgerrig og at ville vide alt om de sidste verdensbegivenheder, verdenspolitik og videnskabelige fremskridt.

Det gælder om at arbejde sammen på fælles grund, om at hjælpe og sikre andre i at være produktive i samfundet. At komme sammen med mange ligesindede, kan medvirke til at det ovennævnte kan blive til virkelighed.

 

Læs mere om uddannelsen på www.dns-tvind.dk

Kontakt: +4520352382, info@dns-tvind.dk

 

Bachelor i Pædagogik

At opfostre og undervise børn og unge i at lære færdigheder og tilegne sig de kundskaber, som de behøver i at videreføre menneskeheden, er ingen lille opgave.

Der er hårdt brug for lærere:

  • Lærere, som kender deres håndværk og besidder et moderne syn på verden af idag.
  • Lærere som er villige til at skubbe deres traditionelle grænser til side i søgen efter ny viden om uddannelse.
  • Lærere som vil bibringe de nye generationer de praktiske redskaber, de etiske leveregler og menneskelige egenskaber, de skal bruge til at erobre livet – som individer, som progressive medborgere i deres lande og som moderne indbyggere og plejere af kloden og dens væsner.