Kontorassistent / administrativ medarbejder søges til alsidig stilling

Stillinger på Tvind

 

 

Vi er et stort sted, hvor vi driver tre botilbud, en dagskole samt DNS (Det Nødvendige Seminarium). Miljøet på Tvind Internationale Skolecenter er inkluderende og præget af sammenhold og rummelighed.

Vi søger:

En struktureret person, som udover at være dygtig til det administrative arbejde, sætter pris på at arbejde med forskellige mennesker og elever, samt at have mange bolde i luften på en gang. Du vil få forskelligartede arbejdsopgaver, som du skal løse i samarbejde med andre administrative medarbejdere, den eksterne revisionsvirksomhed og ledelsen.

Da det er en nyoprettet stilling, vil du i høj grad være med til at udarbejde arbejdsopgaver og arbejdsrutiner, i tæt samarbejde med ledelsen.

Vi samarbejder med Revisionspartnerselskabet Beierholm.

Primære opgaver:

  • Alsidige kontorfunktioner.
  • løsning af ad hoc opgaver.
  • Administration af udlæg.
  • Oprette betaling.
  • Blækspruttefunktioner.

 

Hvem er du:

Vi foretrækker en person med erfaring fra opholdssteder, og som har arbejdet med bogføring og økonomi. Du skal være uddannet kontorassistent, med erfaring indenfor området.

Vi leder efter person med stærke personlige kompetencer, som også besidder nogle af disse nøgleord:

  • Du er positiv og serviceminded, kan samarbejde, er åben og fleksibel, og så har du et godt humør.
  • Du er indstillet på at tage fat på mange forskellige slags opgaver.
  • Du er fleksibel i din tilgang til opgaveløsningen, tager ejerskab for dit ansvarsområde, og kan arbejde selvstændigt med disse.
  • Du kommunikerer serviceorienteret med gennemslagskraft på alle niveauer i organisationen.

Vi tilbyder En utrolig spændende og farverig arbejdsplads i udvikling, tæt samarbejde med ledelsen og revisionspartnerselskabet Beierholm, eleverne på stedet og øvrige medarbejdere. Et spændende, udfordrende og krævende arbejde, hvor der er plads til kunne sætte sit eget præg på opgaverne.

 Interesseret? Send din ansøgning til steen@dns-tvind.dk

Afdelingsleder på botilbud for voksne søges

Afdelingsleder på botilbud for voksne søges

Vi søger en afdelingsleder, der ikke er bange for at lave fejl og som viser initiativ og engagement. En afdelingsleder, der godt ved, at respekt får man ved at være rollemodel og som gerne vil stå i spidsen for teamet.