Botilbuddet PTG

ANDRE INSTUTITIONER

FAKTA

  • Godkendt som §107 botilbud
  • Vi har også §66 pladser
  • Gode rammer for social integration

 

De unge på PTG bruger Tvind som “social kravlegård”. Her er altid nogen at snakke med, her bliver man taget sig godt af, og her er højt til loftet

PTG – et unikt ungdomsmiljø

PTG er et Botilbud til unge voksne (§107/§66) der er drevet af fagprofessionelle, og båret af unge med personligt overskud og livserfaring. Dette giver et helt unikt ungdomsmiljø, hvor anbragte unge voksne kan afprøve sig selv i et inkluderende og aktivt ikke-institutionsmiljø. Her er masser af liv, sunde aktiviteter og mange muligheder.

Besøg PTG på website: www.ptg.dk 

Hvad er PTG?

PTG er et fredeligt og aktivt miljø, en solid base, hvor unge mennesker i alderen 16—30 år kan leve sammen med hinanden, i et eller mange år. 

De bor, studerer, arbejder og har fritid sammen, uanset baggrund.

Nogle unge kommer med mod på livet og stort personligt overskud, andre med forskellige problemer som de gerne vil lægge bag sig. Sammen skaber de et godt ungdomsmiljø, hvor det er sjovt at være og hvor der er plads til alles særheder.

Hvem er på PTG?

Unge, som har brug for at træne sig i eller opbygge et socialt netværk.

Unge, som har været på opholdssted, men er vokset fra det eller ud af det – og har behov for at udvikle større selvstændighed i et modent miljø.

Unge som befinder sig i en gråzone mellem efterværn og §107 eller i en livssituation, hvor der er behov for at afklare, hvad et realistisk fremtidsperspektiv er.

På Botilbuddet PTG er der også unge med personligt og socialt overskud, der er med til at skabe miljøet på PTG.

De to elevgrupper deler deres hverdag, og skaber derigennem indbyrdes relationer der profiterer og skaber udvikling i begge grupper. Placerede unge får sunde relationer med jævnaldrende som rollemodeller, og et trygt miljø de kan afprøve sig selv i. Vores unge med overskud bliver udfordret på deres sociale kapacitet, personlige overskud samt evne til at skabe et aktivt og positivt miljø.

Godkendelsen

PTG er godkendt af Ringkjøbing Amt (og derefter Holstebro Kommune) med 10 pladser til unge med behov for særlig støtte. Desuden er der 15 pladser til andre unge, der gerne vil på højskole.
Regodkendt af Socialtilsyn Midt i 2016.